Csak jön, jön, jön

Szabadon áramlik, mondják. Korlátok, akadályok nélkül.

Sem előtte, sem mögötte nincs semmi. Úgy árad, mint egy végtelen folyam. Csak jön, jön, jön.

És mindig másképp jön. Egyre jobban jön. Feléd is egyre inkább áramlik. Ahogyan te is folyamatosan sugárzod. Sokszor mondom, hogy ez már kezelhetetlen mennyiség. Mert olyan végtelen, olyan mély, olyan széles és olyan bőséges, hogy fel nem fogható annak, aki még nem tapasztalt ilyet. És mivel mindig más, mindig jobb és mindig több, így végülis mindig olyan, amilyet még nem tapasztaltunk.

Hogyan dolgozzuk fel a rosszat? Hogyan kerekedünk felül rajta? Hogyan tudjuk elengedni? Annyian foglalkoznak ezzel. Meg is születik a megoldás. Általában. Ha nem, akkor segítséggel.

De van, amivel senki nem foglalkozik.

Hogyan dolgozzuk fel a jót?

Hogyan tesszük el szívünk mélyére, anélkül, hogy az betelne és túlcsordulna? Mert ami néha történik, az már felfoghatatlanul jó. Kívánom Neked, hogy egyszer átéld ezt.

35463966_10204879334699371_7867895678385520640_n.jpg

Hogyan kerekedjen felül az ember azon, ha rengeteget kap, ami rengeteg, jó, szívből jön, és úgy áramlik, hogy majd' elsodor?

El kell tenni a legféltettebb kincsek közé. Nem kell ötven év múlva kiállítást szervezni belőle. És nem kell mindre valamiképp reagálni. De úgyis jön majd. Mert folyamatosan, szabadon áramlik. Úgy árad, mint egy végtelen folyam.

Csak jön, jön, jön.

Innen pedig megy, megy, megy. Folyamatosan, egyre bőségesebben.

Robi